Globetrötter

Amsterdam var grått men förhållandevis varmt. Onsdagen blev intensiv med shopping och en guidad tur i kanalerna. Känner mig stolt och stark över att ha vågat och klarat av en dag på egen hand. Med karta i handen slängde jag mig ut i Amsterdam och det gick bra!
Lite full i skratt över mina turistande medresenärer på kanalbåten som fotade varenda byggnad som guiden visade. Jag som är en luttrad globetrötter vet hur kul det är att komma hem med kameran fulladdad av bilder på gamla hus och grejer och man har inte en susning om vad man fotat och varför.

Amsterdam är trevligt och en dag är alldeles för lite att vistas där. Mat hittar man från alla världens hörn och shoppingen är hur bra som helst. Mitt inköp blev ett par urläckra skor i brunt skinn. Hade man varit intresserad av att shoppa annat, typ röka och lite lattjo svampar så fanns det Smartshops för detta ändamål. Känns väldigt konstigt att kunna titta in i ett skyltfönster där det skyltas helt öppet med rakblad i guld och silver för att göra fina liner med kokainet, rör i både guld och silver för att kunna sniffa i sig skiten. Svampar och annat smått och gott som förgyller somligas vardag och som glatt marknadsförs som "naturliga råvaror". Inget jag saknar i Sverige och tycker det är sorgligt när man tänker på vad människan stoppar i sig, röker och dricker för att undkomma vardagen, antingen för en kort stund eller hela vakna tiden av dygnet. Vilken skruvad värld!

Nästa resa ska bli till London och nu gäller det bara att spika en helg. Det är skönt att fly den grå vardagen emellanåt men jag flyger hellre med SAS än med brass!

P.S Just nu sitter jag på mitt lilla kontor och lyssnar på två fönsterputsare som pratar. Om man säger såhär - alla har inte alla knivar i lådan, alla cornflakes i paketet, hissen går inte ända upp, alla indianer var inte med i kanoten...
Funderar på om jag ska tipsa om Omega 3 som sägs hjälpa upp hjärnkapaciteten lite?
Underhållande dock och vad skönt och befriande att vi inte alla är likadana!

Kram kram


Kedjebrev


Jag gjorde som du sa......
Jag skickade mail till 10 personer som du skrev.
Jag väntar fortfarande på 
det jävla miraklet  som skall inträffa!!!!  

Till alla mina vänner som det senaste året skickat mig:

 önskningar, kedjebrev, ängelbrev eller andra löften om tur OM jag vidarebefordrar dem......

DEN SKITEN FUNKAR INTE!!!

Nästa gång, skicka istället pengar, vin, choklad, biobiljetter, bensinpengar eller resecheckar!

TACK!



 




Gullig historia

A Chinese family of 5, named Chu, Bu, Hu, Su and Fu decided to immigrate to the United States. In order to get a visa, they had to adapt their names to American standards.

Chu became Chuck


 Bu became Buck


Hu became Huck.




 Fu and Su decided to stay in China.





Vilken helg

Vilken underbar helg! Vädret har varit perfekt, en massa trevliga och roliga människor och en skyddsfigurant som hette duga! Jag säger bara Remmy Nielsen från Danmark. Vilken skyddsfigurant! I väntan på lite häftiga bilder på mitt håriga monster i skyddsarbetet så får ni hålla till godo med en bild från Sälen där vi var i våras.
Jag har en underbar hund och efter en sådan här helg med alla dessa duktiga människor som tävlat både SM och VM så känner jag mig så sporrad och motiverad. Nätverk är som vanligt ovärdeligt när det gäller ens egen utveckling och framgång och med alla dessa fantastiska människor som med glädje delar med sig av sina erfarenheter och sin kunskap så är det bara för mig att lapa i mig.
Jag håller på med världens absolut i särklass roligaste hobby - hundsport!



Ikväll ska den håriga prylen iväg på hundpensionat en vecka för matte och husse ska till Amsterdam och knarka lite.
Till helgen blir det Lund och titta på våra kompisar som spelar på puben Old Bull. Det här ska bli en bra vecka!

Ha en fin dag!

Kram kram

Min hund & jag

Framför mig ligger en hel helg med HUND. Kennel Torneryd har sitt årliga kennelläger i Blekinge.

I vanlig ordning lovade sambon något han inte kunde hålla. Jag skulle få låna hans GPS. Nu för tiden upprörs jag inte ens utan vet i samma andetag som han lovar något så kommer det att brytas. Antar att det är det som kallas att resignera?

Skit samma, livet går vidare och helgen är min och Mysas. Träna, prata hund, äta och dricka gott. Träffa nya och gamla hundkompisar. Utbyta erfarenheter och få gå i kängor och slappebyxor en hel helg. Underbart!
Än så länge är vädret perfekt men jag skiter i om det regnar för nu ska det tränas hund!

Önskar er alla en trevlig helg och kom ihåg - man är sin egen lyckas smed!

Kram kram


Skadegläjde

Jag har lite skadeglädje...Fy på mig men jag måste erkänna att det är lite skönt.
En bekant har strulat till det lite för sig (träffat en annan yngre kopia av det kvinnliga könet, hjärnan flyttade då brådstörtat ner i kalsongerna och ja hela livet med sin fru och de dryga 20 åren försvann i medvetandet). Han är som person en som har åsikter om precis allt och alla. Diskuterar gärna högljutt om andras problem och när du vänder ryggen till kommer dolkstöten farande.
Nu sitter han i skiten och tror att jag är intresserad av att lyssna! Nä du, spotta gärna på mig men kleta för fan inte ut det!
Och jag njöt igår när han försökte få mig att fråga vad som var fel men jag ignorerade samtliga försök från hans sida att ställa frågan som han önskade av hela sitt hjärta:
-Hur är det?

Men inte jag inte! Jag är en satans bitch som legat och gruvat på hämnd och nu fick jag chansen och jag tog den!
Okej, lite dåligt samvete har jag men det är inte värre än att jag kan förtränga det...

Så till alla som har något otalt med någon och känner sig illa behandlad - håll ut kära vänner. Rätt var det är kommer det en öppning och då ska man vara beredd!

Ha en underbar dag - det ska jag trots att jag är en dålig människa just nu och njuter av andras olycka....

Kram kram

En helg till ända

En fantastisk helg till ända...
Fredagseftermiddagen inleddes med lite komprimerad magsjuka på ett par timmar. Denna åkomma spreds sedemera till sambon som lagom till lördagskvällens mumsiga mat fick köra stora tarmrensningen.
Trots detta har det runnit ner lite rödtjut, det traditionella helgskjutet samt Kellys hjältar på DVD på söndagseftermiddagen. Den filmen tror jag nästan att jag såg på i ungefär 3 minuter.
Såklart har jag tränat den håriga prylen också (hunden alltså). Har INTE städat och kommer snart inte målarna och gör färdigt inomhus kommer jag att få åka iväg i en gul bil med en tröja som knäpps därbak....
Jag fullkomligt hatar när mitt hem är en kaos och sanitär (o)lägenhet.
I-lands problem...

IBLAND

Ibland....

när du gråter...

ser ingen dina tårar.


Ibland....

när du har ont....

ser ingen att du har ont.


Ibland....

när du är bekymrad...

ser ingen dina bekymmer.


Ibland...

när du är lycklig....

ser ingen att du ler.





Men SLÄPP EN FIS bara EN gång...

Och alla vet det!!!!


Have a nice day!
Kram kram



 


Ja...någon har ju tänkt till

Jag kan bli väldigt fascinerad av historier. Någon har ju tänkt ut dem av någon anledning... Hmmmm...


Varför män kissar stående...

När Gud hade skapat Adam & Eva, hade han två saker kvar som han tänkte
ge till dem. Gud sa:
- Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående...

Adam avbröt:
- Jag, jag vill ha den, det skulle vara riktigt kul, livet skulle vara
mycket lättare och roligare!

Gud tittade på Eva som nickade och sa:
- Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig.

Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och
kissade runtom, skvättande och sprang till stranden och kissade och
beundrade mönster han gjorde i sanden.


Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:
- Och den andre saken som Du skulle ge bort som gåva?


Gud svarade suckande:
- Hjärnan Eva, hjärnan.



För de män som inte har humor och självdistans är en sån här histora direkt anstötande och kränkande. Men vem fan vill ha sådana män? Nej, fram för mer män som törs driva med sig själva. Som är så säkra och medvetna om sitt inre att de gärna bjussar på sig själva och ett gott skratt!!!

Ha en trevlig helg!

Kram kram

Fatta hur

Fatta hur jag har det:

Jag har blivit och blir illa behandlad av en person i min närhet och påtalar detta för personen vid upprepade tillfällen;
- Du, jag vill inte att du behandlar mig såhär för jag mår dåligt av det.

Då är jag inte snäll!
Hur fan har man blivit uppfostrad när man inte fått lära sig att om man gör någon illa så slutar man med det och den som är dum och inte snäll är ju för fan den som skadar!

Ibland blir jag sååååå trött!

Men även denna dagen ska jag fan i mig ro i hamn och fokusera på det som gör mig gott!

(Vin, män och hundar).

Kram kram

Hej igen!

Blogg-torka...Beror inte alls på att inget händer i mitt liv. Tvärtom, tycker det händer alldeles för mycket. Till 80% är det bara så himla skoj och till 20% är det så himla jobbigt och energislukande. De där fucking 20% hör till privalivet och en relation som fullständigt suger musten ur mig. Så fort jag får tillbaka min lust och energi för livet så är det en liten jävel som bara måste förstöra. Kan det vara så illa att personen i fråga har problem med att unna andra lycka och välmående? Mår inte jag bra ska fan inte du heller göra det...
Synd att det ska var såhär när livet kan vara så fantastiskt och härligt. Vårdar man sina relationer får man tusenfalt tillbaka och det är ju det som gör det så speciellt med en relation - man matar varandra med energi och livskraft. Hjälper varandra med tankar och ord att komma på fötter när man ramlat, gläds med varandra vid välgång och gråter med varandra vid motgång. Hur kan detta vara så in i helvete svårt att förstå?

Hur som helst - livet går vidare. Idag ösregnar det men se det skiter jag i för jag har bestämt mig! Denna dagen kommer aldrig tillbaka igen och därför ska jag vårda den och ge akt på vad jag använder dess dyrbara minuter till.

Tänkvärda ord:
Alla dessa dagar som gick - var det livet?

Kram på er!

Jag mötte Lassie...

Jag har ju glömt att berätta att jag träffat kändisar i sommar. Först och främst åt jag middag med Hasse Aro och hela hans familj på Ingmarsö i Stockholms skärgård. Nja, vi satt vid varsitt bord...Han och hans väldigt mulliga fru rökte konstant hela tiden (därför satt vi vid varsitt bord). Annars tycker jag att han är behaglig både att lyssna och se på. Proper men efter alla cigg så luktar han förmodligen böckling.

Vidare var jag på Café Opera och träffade Anders S. Nilsson från Parlamentet. Stod i baren väldigt länge och pratade med honom. Detta har jag bara diffusa minnen av och det enda som bitit sig fast är hur otroligt lång han är. Undrar just i vilken nivå på hans långa kropp som mitt ansikte befann sig?
Förmodligen var det fler kändisar där under den kvällen men jag kommer faktiskt inte ihåg det. I min pannlob finns endast minnet kvar av en gigantisk kolsvart neger med en enorm cigarr, (ja, min sambo var med hela kvällen - inte speciellt imponerad men man kan inte glädja alla...).

Inte blev jag en bättre människa utav detta. Är inte speciellt impad av att glutta på kändisar när de är lediga. Tycker de ska få vara ifred och inte utsättas för små halvfulla (handen på hjärtat - helfulla) knubbsälar på sin fritid...


P.S Kan meddela med tanke på tidigare inlägg - Immodeum funkar inte så bra...
Därför funderar jag nu på att införskaffa en buttplug. När buttplugs-behovet har stillats kan man ju alltid sälja den på blocket!

Ha en fantastisk kväll!

Kram kram


Idioter!!!

Hejsan vänner!!!

Hoppas att Ni mår bra! Jag måste bara få berätta vad som hände mig i
förra veckan och varna Er för alla 'idioter' det finns därute .  

Jag var ute och åt lunch med en väninna. Då satte sig två typer vid
vårt bord och ville absolut inte lämna oss ifred! De var så fruktansvärt
jobbiga!
Ni vet ju hur killar kan vara ibland.

Till slut sa jag till dem att vi båda två var upptagna och verkligen
Inte hade något som helst intresse av dem.

Dom var väldigt envisa och ville inte gå ifrån bordet men till slut så
gick dom, men först EFTER DET att vi hade blivit tvungna att ta kort på dom
och sagt att vi skulle skicka det till polisen om dom inte lämnade oss
ifred, snacka om idioter!!!

Jag skickar med fotot i fall de skulle dyka upp i Era trakter .


En bild säger ibland mer än tusen ord...