I feel bara botten

Feber, ont i halsen, hosta, grått väder, ostädat hemma, jättehög med stryktvätt, fet.
Behöver man i detta läget verkligen utveckla hur man mår?
Har ändå slängt i mig ett gäng Alvedon och ska ge mig ut i skogen med hunden och Fia. Plocka blåbär...
Med min enorma tur så kommer jag förmodligen att snubbla i blåbärsriset och slå ut framtänderna mot en sten (den enda stenen på 50 meters omkrets), sätta mig i ett jordgetingbo eller köra över en pensionär på vägen ut till skogen.
Jag är sååååå positivt inställd idag!!!!

Vet att jag har det bättre än många andra, jag behöver varken svälta eller hälta...Till och med min humor är sur idag. Tror jag ska lägga ner bloggandet idag och bara njuta av mitt eget elände.

Kram på er

Rapport från hojträff

Tillbaka från MC-träff och Skagen, ett par erfarenheter rikare...
Erfarenhet 1: Det är bra att boka även hemresa....
Erfarenhet 2: Ha aldrig läppstift i fickan utan lock...
Erfarenhet 3: Plåster tar inte så stor plats i packningen...
Erfarenhet 4: Ha aldrig husnycklarna i väskor eller fickor som lätt kan öppnas...
Erfarenhet 5: Det är jävligt halt på färjor när det regnar...
Erfarenhet 6: Det gör förbannat ont att köra omkull med sin hoj...
Erfarenhet 7: Svarta män är oerhört starka...

Saker som jag redan hade pejl på:
1: Regnkläder är bra att ha på sig när det regnar
2: Extra handskar att byta med när det regnar
3: En riktig stol att sitta i på träffen med ergonomiskt utformat utrymme för en öl eller ett grogglas
4: Handväskan får stanna hemma
5: Trosskydd
6: Lämna mobilen i tältet
7: Extra ombyte in case of emergency (i detta fall ingen hemresa på planerad dag)


Men allt löser sig till slut bara man kan hålla humöret uppe och vansinnet i schack!

Nu regnar det som fan och det innebär att denna dagen kan man stryka tvätt eller läsa. Svårt val...


Ha det bra i blötan!


Kram kram


Semester och sol!!!

Oh vad roligt det är att få lite kommentarer på sin blogg, mera sånt! Tyvärr vet jag inte hur man svarar men ska luska ut det någon dag när solen inte skiner för det gör den nu!!!
Har avnjutit en god frukost på terassen efter en god natts sömn (ja, faktiskt) och det är rätt stor skillnad på humöret när man dels är utvilad och solen skiner.
Har bestämt att nu sticker jag till Skagen på onsdag med hojen, bära eller brista. Mina goda vänner Anders & Fia är ju med så det känns lite tryggt iallafall. Vill dock inte sova ensam i tält och absolut inte heller med någon asfull, skäggig knutte så vi letar febrilt efter ett tremannatält. Har lovat att sitta utanför tältet om deras äktenskapliga lustar skulle behöva komma ut och rastas...

Ska bli enormt skönt att få slippa hunden ett par dagar också (till Sandra: - det är en schäfertik på 10 månader) för hon är väldigt intensiv och vild! Sen tror jag det är nyttigt för hunden att få åka på pensionat och utsättas för lite ny miljö och annat.
För de som aldrig varit på Skagen och Träff på toppen så kan jag varmt rekommendera den. Mycket danskt gemyt, kalla öl och vrålfest. Efter två nätter där är man helt botad från party ett par dagar - nja, förra året lyckades vi ju fortsätta festandet fast på annan ort och det innebar att jag fick feber till slut. Totalt utmattad efter alldeles för lite sömn. Tjusningen med att tälta är ju att man inte enbart får njuta av sin tältkompis alla nattliga ljud utan även de tältande grannarnas nattliga ljud! Ja, det kommer liksom ljud ur kroppsöppningarna under sömnens inverkan...

Ha en skön dag i solen och njut!

Kram kram

Bra kvinna reder sig själv...grrrr

Jaha, då kom han då - Anticimexmannen med sina Myrrburkar. Lämnar över dem till mig, till MIG!!! Instruerar mig hur jag ska lägga ut medlet och lämnar mig sedan, han lämnar MIG!!!!
I detta läget kände jag hur min underläpp darrade och hur det fullkomligt illvrålade inom mig - jag är en kvinna, jag är livrädd för insekter och sådana här saker är faktiskt manslemsgrejer! (Jag kallar det så, allt det som män ska klara av enligt rasbeskrivningen på en man).
Efter några timmar när jag lugnat ner mig så sa jag till mig själv, nä nu jävlar gör jag det och det gjorde jag med besked! Har pudrat runt som bara den, byggt en distans i postlådan för där bodde också äckelstjärtar så medlet ligger alltså i botten men posten stannar på distansen. Så jädra smart va! I did it!

Nu väntar jag med förtröstan på att regnet ska upphöra för nu väntar ännu ett manslemsjobb, nämligen att tvätta motorcykeln, vilket jag i och för sig tycker går an. Hade kunnat slippa den biten om jag fladdrade lite med ögonfransarna men jag tycker man får vara lite smart där och fladdra för rätt grejer om man säger så...

Ha en fortsatt trevlig kväll och kom ihåg - alla skitsaker man tvingas ta tag i gör att man växer som människa. Själv plockar jag ju hundskit ett antal gånger om dagen och jag är ganska stor...

Kram kram

Jag vill ha Myrr!!!!

Idag är det en glädjens dag - Anticimex kommer på besök! (Tyvärr har deras genom tiderna snyggaste medarbetare slutat sedan många år men jag får vara nöjd med lite Myrr...)
Har väntat sedan förra veckan och alla som känner mig vet min paniska rädsla för insekter. Nu pratar vi Tvestjärtar också och det är sååå himla äckligt. I natt har den lurviga saken (hunden alltså) varit lite dålig i magen och jag har fått springa ut med henne ett antal gånger och på natten vill äckelstjärtarna vara ute. Panik!!! De satt på ytterdörren och trillade ner när man öppnade och stängde den. Tyckte faktiskt jävligt synd om mig själv då...

Var och kollade in hundpanget igår så jag kan få lite semester från den lurviga. Det var jättefint och rent, luktade inte snuskig hundgård och föreståndaren var riktigt trevlig. Måste kännas tryggt att lämna ifrån sig hunden annars blir det ingen avkoppling. Har inte vågat antasta mamma och pappa med hunden ännu men ska försöka smyga in henne några timmar eller någon dag så de snart är fast och även vill ha henne över natten. Det är en lång process som kräver noggrann planering och strategi...

Solen skiner för tillfället, jag frisk och mätt, ska få Myrr och har en alldeles egen motorcykel. Fan ,vad bra jag har det - nu ska jag ge mig ut och hoja lite i det vackra vädret.

Ha en fantastisk dag för det är ni säkert värda hela högen!

Kram kram

Vänner...

Tänk vilka underbara vänner man har. I går blev jag och yngste sonen bjudna på en resa till London så där bara!
Hoppas alla terrorister har tagit semester då, helst på annan ort. Ska bli så kul att få rå om lille Marcus ett par dagar och nu är han i den fantastiska åldern att han faktiskt uppskattar att få se sig om lite i världen utanför moppehjälmen. Hans högsta önskan är att få gå på en genuin engelsk fotbollspub så det får vi väl försöka ordna.
Så kul det ska bli!

I övrigt regnar det igen o igen o igen...Enda glädjen med det är att man slipper vattna sina grödor på terrassen och att lägenheten inte är olidligt het. Synd om alla stackare som haft semester denna veckan och kanske sitter i en stuga i ösregnet som kostar flis. Detta är den svenska sommaren när den är som - ja, vanligt.

Ha trots regnet en bra dag och kom i håg, ljuset i tunneln kan vara ett tåg!

Kram kram

Skitdag - bradag

Igår var en riktig skitdag med regn, regn och åter regn. Men idag känns allt mycket bättre. Det går liksom i några slags intervaller, skitdag, bra dag, skitdag, bra dag. Känner på mig att idag händer det - idag vänder det! Någonstans har jag läst att om man bara tänker positivt så kan det hända grejer och jag tänker som fan!
Idag ska jag fokusera på saker som jag faktiskt kan påverka, tex. de små äckliga tvestjärtsbebisarna som har flyttat in under min tröskel under ytterdörren. Jag ska träna min hund ikväll och ge henne en riktig genomkörare med spår och hela skiten. Tar på mig de längsta stövlarna jag har för jag tycker orm är ganska vidrigt och har hört att sådana finns i skogen. Sedan ska jag äta nyttigt idag och tänka på min degmage och bara ge den sådant som är bra för degmagar. Göra färdigt min bokföring för juni (utan att lipa). Köpte Liza Marklunds Nobelfesten så lite läsning får det också bli. Japp, nu känns det genast mycket bättre och nu ska jag ta mig en god kopp kaffe och dra igång den här dagen i mitt liv!

Kram på er och har ni ingen egen krage att ta er i så ta i någon annans!

Måndag igen

Trött efter en intensiv men trevlig helg. Mexico var kul men blev dock lite sent och blött (regnade när vi skulle hem) och såklart var man inte direkt spik nykter heller...Svårt efter så mycket goda sommardrinkar hos Alex, Tequilan och diverse annat smått och gott som rann genom strupen.
Lördagen började med regn men blev till slut en jättefin kväll och gjorde att det blev grillning på mitt tak med lite goda vänner. Behöver inte vara så märkvärdigt alltid och i regel blir det som bäst när det är lite spontant och att alla får hjälpa till.
Nu börjar det närma sig semester och eftersom inte ett skit är planerat börjar lite smått panikartade känslor sprida sig inombords. Får fösöka ta tag i det hela och kanske åtminstone lämna in hunden på pensionat en vecka. Känns som om vi skulle behöva vara ifrån varandra lite, har varit lite intensivt de sista veckorna. Brottas med våndan om jag ska åka på MC träff till Skagen eller inte. Samtidigt som det är så himla skoj är det lite av en nära döden upplevelse. Måndagen är ingen bra dag för sådana beslut, oh nej.

Säger det igen och det kan inte sägas ofta nog, vad härligt det är med trevliga människor som vågar bjussa på sig själva. Är så glad över alla knasbollar jag känner!

Kram och ha en fantastisk måndag