Manligt och kvinnligt



I början av förhållandet finns det 2 varianter av män:
Den ena saknar totalt förmåga till någon form av förspel. Pang på och sedan var det över. Det kan skyllas på blyghet, inte tillräckligt full eller tillräckligt full.
Den andra varianten kan vara den vi gifter oss med. I början av förhållandet tar han sig verkligen tid, nästan så man börjar tro att han aldrig ska hitta in. Efter ett tag när vi vant oss vid denna behandling och vi så att säga har fastnat med skägget i brevlådan, då kommer den verklige Egon fram. Han har totalt glömt bort allt vad erogena zoner heter och kommer definitivt inte ihåg var de sitter. Nej, nu jädrar gäller det bara att få saken avklarad, på minsta möjliga tid för sedan måste Egon sova...
Eventuella fler varianter finns men de är bara en utveckling som har skett från de 2 ovanstående typerna. Utvecklingen har i sådana fall skett under pistolhot från en väldigt arg och frustrerad kvinna som har insett att det inte är idé att byta man, då det inte spelar någon större roll eftersom det endast finns 2 grundtyper att välja mellan.
Huruvida den kvinnan är lat, dum i huvudet eller helt enkelt smart - ja, det vet ju bara hon!

Ha en trevlig helg och ta väl hand om ALLA erogena zoner...

Kram kram


Senaste inköpet

Vill bara hylla mitt senaste inköp - en ask Immodeum!

Immodeum save may life and my ass!


Livet är fyllt av små glädjeämnen varje dag!

Kram på er

Min avkomma

Min förstfödde son som föddes när jag som ogift jungfru kallt konstaterade att den osynlige anden även kört över mig. (Inte bara Jesus mamma Maria rök dit).
Han har blivit en snygg ung man som är väldigt intresserad av kropp och hälsa (och sprit). Arbetar som säljare på ett företag och är utbildad plåtslagare.
Bor tillsammans med en underbar tjej och snart ska jag få ut armen och åka dit och hälsa på dem i sin nya lägenhet.
Behöver jag ens nämna att jag är stolt? En annan dag ska jag visa er min yngsta produktion.

Raggningstips

I förra veckan var jag med om en lite kul grej. Stannade och tankade på en mack i Jönköping på morgonen. När jag precis är klar och ska gå in och betala kommer det fram en man i 45 års åldern och beundrar min bil. Frågar vad det är för bilmärke, är impad över däckens storlek och ber att få titta in i bilen. Jag förevisar så gärna för jag är stolt över min bil. Till slut måste jag in och betala för jag är ju en stressad kvinna i mina bästa år och då säger han lite i förbifarten - du, vilken himla go parfym du har!

Som tur är har jag öron för annars tror jag att jag grinat runt! Det var lite gulligt på ett lite komiskt sett. Vem vet, en dag får han kanske tag på en brutta som har tid att stanna kvar och berätta om sin parfym och kanske lukta lite på honom och hans rakvatten. Eller så var han en smart, uträknad våldtäktsman som ville att jag skulle vara lika intresserad av hans bil och be om att få glutta in i den. Då skulle han likt den elaka häxan i Hans & Greta puttat in mig i bilen. Kört in i tvätthallen och våldtagit mig grovt och hänsynslöst!

Tur att det inte hände, tror nämligen att det är lätt att få svamp i en tvätthall...

Ha en förträfflig arbetsdag i det vackra vädret!

Kram kram

Tablettdosett

Snart måste jag skaffa mig en tablettdosett (heter det så?). Jag menar en sådan där plastlåda som man laddar med diverse tabletter som man dagligen intar. Tablettintaget verkar öka med åldern...
Men jag vill inte ha en vanlig ful i plast utan en roligare med lite färgglada blommor på eller kanske svart och vitrutig?

Nu ska man äta piller med Omega 3 oljor, Multikosttillskott, piller mot slapp urinblåsa, allergitabletter, piller mot menstruationsbesvär, väderspänningar och gud vet vad!
Har bara en känsla av att tablettintaget kommer att öka...

Precis som med allting annat nöjer sig inte min generation med fula funktionella saker. Vi vill ha det vackra som tilltalar ögat även om det gäller en rullator, tablettdoserare, blöjor eller stödstrumpor. Det ska vara färgglada förpackningar och man ska få känslan av att man är speciell för att man måste använda alla produkter som tillkommer med stigande ålder.
Fan, det blir ju mycket roligare att bli äldre om man får skaffa sig saker som ser trevliga ut!

Tänk om detta även hade gällt karlar...
Snygg förpackning = trevligt innehåll.
Detta stämde enligt min egen uppfattning inte när man var yngre. Alla snyggingar man träffade på krogen var mer eller mindre utrustade med IQ fiskpinne. Däremot de lite alldagligare killarna som man först inte bevärdigade med en blick, blev oftast efter lite konversation både vackra, sexiga och helt oemotståndliga.
Äldre män, nu menar jag typ 60+ som ser oförskämt bra ut är faktiskt inte så tokiga. Inte för att jag har testkört någon (detta vill jag starkt poängtera, inga kalsongtrick gjorda på den åldersgruppen - ännu) men de vittnar istället om män som har tagit bra hand om sig själva. Motionerar lagom, äter och dricker lagom, njuter av livet och därför ser fräscha ut.
Det kan inte vara ungdomens snyggingar som helt plötsligt har höjt sitt IQ med åldern utan det måste vara de vanliga alldagliga killarna som med ålderns rätt har blommat ut och blivit riktiga puddingar.

Det känns bra att ha lite puddingar att se fram emot på ålderns höst. Om inte annat så kan man kanske få lite hjälp med tablettdoseraren...

Ha en fin dag!

Kram kram


Mamma Mia

Om ni inte har sett filmen Mamma Mia, bara leta upp en biograf som kör den och se den! Bums - nu - vänta inte!
Vilken underbar film. Personen som kläckte idéen att para ihop boken med ABBA-sånger är ett geni! Filmen är full av humor och värme. Faktiskt till och med plats över för lite reflektioner över livet och hur det kan bli på grund av små omständigheter.
Jag, skeptikern nummer ett. En film där man sjunger = skit. Har konstant vägrat tex. Moulin Rouge endast utav den anledningen. Har inte på något sätt ändrat uppfattning om "sångfilmer" men den här filmen är helt jävla underbar!
Det är med ett lyckligt brus i hjärtat man lämnar biosalongen och man vill genast rusa iväg och köpa en CD med alla underbara ABBA-låtar och bara lyssna och njuta och låta alla känslor bara flöda i hela systemet.
Om man sedan lägger till Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård och Colin Firth (han som spelar Brigitte Jones kille Mark Darcy)  så fattar ju vilken medelålders, småkåt kvinna som helst att filmen är bra. Finns vissa sekvenser som jag lätt kunde ge en årslön för att få ha deltagit i...

Efter filmen:
Tänk er följande...
En småfet kvinna i sina bästa år i en nyinköpt rutig klänning (tydligen modernt), med röda tights, röd jacka och små stövlar som får hela varelsen att känna sig som Peter Pans syrra, Petra Panpizza...
Har avnjutit en god middag med sina vänninor på en trång uteservering och ska lämna stället. I sakta mak krånglandes ut mellan borden. In i baren och betala och sedan ut på gågatan, sakta spatserandes mot bilen.
Jo, då upptäcker två av vänninorna att Petra Panpizzas klänning har hakat upp sig därbak! Detta betyder att hon har ålat sig runt med röda skinkor i vädret på uteserveringen!!! Folk har alltså suttit där och avnjutit diverse godsaker och rätt var det är kommer fucking Petra Panpizzas skinkor farande i värsta jultomtestil!

Hur som helst, filmen var fantastisk.

Kram på er

Pillerfritt

Har avbokat tiden hos farbror doktorn som skulle ge mig bantningspiller...Känns inte bra att pilla i sig sådant och det vore väl själva fan om jag inte skulle klara att gå ner i vikt när jag klarat att sluta röka. Smågodis har jag inte ätit sedan slutet av juni, däremot har jag legaliserat choklad till kaffet när man ätit en god måltid. Som vanligt när det gäller mig så är det inte lagom som gäller...Ajja bajja!
Det är så smärtsamt att inse att när man kommer upp i 40-års åldern (darrar nästan jag jag skriver det ) så behöver man knappt inte äta någonting alls. Små ynka sketna portioner och inget kaffebröd och inget godis. Inga snacks och ingen pommes - åtminstone inte så ofta. Absolut inte glass heller och definitivt inte varje dag...

Kanske var det inte hela sanningen. det där med pillrena. Kanske var det såhär att jag skulle gå ner 4 kg innan jag fick dem utskrivna och det har jag inte gjort...Vidare blir man väldigt lös i magen av dessa piller om man har ätit något fett. Jag som har kraftiga problem att göra nr 2 på andra ställen än hemma i lugn och ro, har svårt att se den ekvationen gå ihop. Tänk, jag arbetar i Jönköping, har varit ute på lunchen och ätit något som var fett. Magen ballar ur och jag måste uppsöka toalett!!! Inte läge för att slänga sig i bilen och skylla på att man ska hämta någon unge hos en kompis. Ett litet tricks jag brukar köra med när jag jobbar i stan hemma. Funkar inte lika bra med 16 mils resa...tur och retur...

Pust, bara att inse fakta din lilla porky - ät mindre, rör på dig och skippa allt som är gott!

Ha en fin dag och ni spinkisar - ät! Ja, jag är avundsjuk på er som kan mumsa obegränsat utan att lägga på er.

Kram kram

Flytningar

Första arbetsveckan snart till ända och ja, jag är skitnöjd med min insats. För första gången på jag vet inte när har jag haft flyt hela veckan. Så sant som det är sagt: hellre flyt än flytningar...

Idag är det för övrigt ett konstigt datum 080808.
Kanske man skulle köpa sig en trisslott?

Trevlig helg och jag ser fram emot nästa vecka och vad den kan bära i sitt sköte. Tur att jag inte behöver bära veckan i mitt sköte...för där vill man ju inte ha en massa bröte...

Usch , nu börjar tanten bli flamsig...

Trevlig helg!

Kram kram

Positiva tankar

Nära döden upplevelse när klockan ringer på morgonen...
Försöker tänka tillbaka på när Martin var 2 år gammal, jag var ensamstående och gick upp tio över fem varenda morgon under 2 års tid. Idag känns det väldigt avlägset och fan så mycket jobbigare än nu. Nu har man bara sig själv att klä och mata på morgonen och så har jag mage att gnälla??? (Ja, mage har jag...)

Idag ska jag göra storslagna affärer, se till att make-upen sitter på plats så jag känner mig snygg hela dagen, äta sallad och dricka proteindrink, vara trevlig mot människorna i min omgivning (sambon inkluderad) samt ha ett öppet sinne!
Positiva, ljusblå tankar ska fylla min dag!

Nej, jag har inte rökt något konstigt på morgonen eller ätit någon lustig svamp utan försöker helt enkelt arbeta med min attityd till livet. Så det så!

Kör hårt mina vänner, den här dagen kommer garanterat inte igen.

Kram kram

Mitt i veckan

Tredje arbetsdagen och det funkar skitbra att lura sig själv.
- jag är pigg när klockan ringer
- jag tycker det är skitkul att känna ett tvång att gå och lägga mig på kvällen så jag orkar upp dagen efter
- jag bryr mig inte om att det är skitigt hemma för jag hinner inte städa av
- jag känner inte alls panik för hur jag ska hinna med att städa innan helgen
- jag har inga skuldkänslor för att jag inte hinner ringa mina nära och kära
- Orbitrekk?? Har jag en sådan?
Ekorrhjul????

Nåväl, än så länge solsken och ingen drivis. På söndag ska väckarklockan inte ställas!!!!

Ha en fantastisk dag

Kram kram

Första arbetsdagen

Första arbetsdagen efter 4 veckors semester är avslutad (nästan). Blandade känslor och en förfäran över hur fort 4 veckor kan gå. Hur mycket kan det regna då, på en och samma dag? På ett sätt var det skönt, hade känts smärtsamt att återvända till verkligheten i 30 graders värme och gassande solsken.

Höjdpunkter under min semester:
- Tävlat med den lilla håriga prylen och skrapade ihop bra med poäng både i spårarbete och lydnad så nu är vi uppflyttade till BSLII.
- Hade den stora äran att få ha ett SM-ekipage boende hemma hos mig under Schäfer-SM som gick av stapeln i Skillingaryd. Härliga hunddagar och trevliga kvällar med andra hundstollar.
- Båtluffen i Stockholms skärgård. Vackert väder, totalt oplanerat och bara helt ljuvligt vackert.
- Aporna på Kolmårdens Djurpark. Så härliga även när de petar sig i hål man inte bör peta sig i ...

Bottenskrap:
- Den förbannade vikten såklart! Har inte ätit smågodis på 4 veckor men glass verkar tamejfan vara lika illa!
- Alla fula människor som totalt tappar stilen så fort det blir semester.
- Griniga, snoriga, otacksamma ungar på Kolmårdens Djurpark.

Inte att förglömma:
- Hur otroligt jobbigt det är med bikini när bikinibyxorna hela tiden har en tendens att vilja upp i ändtarmen...
- Vad snyggt det är med en illröd, bränd näsa som sakta börjar flaga...
- Den förbannade hälsporren som envist gör sig påmind varenda dag...Ont, ont, ont...

Framtiden:
- Partnerbyte på lördag. Ja, vi har en golftävling som heter så alltså...
- Kennelläger.
- Tjejfesten som jag ska få till.
- Hösten är späckad med jobb vilket innebär att det finns pengar till en 2-veckors resa i januari. Till Indien kanske?

Avslutningsvis en grej som jag funderat mycket på. Alla våra ordspråk, de stämmer ju! Finns det något ordspråk som känns helt galet? Meddela mig isåfall för jag har snöat in lite på ordspråk och deras betydelse.
Ja, det kanske är dags att börja jobba igen...

Ha en fin vecka och ni som har semester kvar - njut!!!!

Kram kram