Strukturerade skavanker

Nu är jag frisk förutom en kladdig hosta som främst gör sig påmind under nattetid. Skönt för nu börjar hjärnan fungera igen och mina vanliga djupa funderingar har åter vaknat till liv. Kom på något genialt i veckan som jag gärna delar med mig av.

Om du har en extremt stor röv. Skaffa dig då en kille som tidigare varit tillsammans med en tjej som hade en ännu större röv!  Detta kommer att medföra att han tycker att din röv är den mest gulligaste och minsta ända han har lagt vantarna på!

Likadant om du ligger inne med jordens hängpattar. Bli tilllsammans med mannen som tidigare hade bruden med värsta taxöronen. Ditt bollhav kommer att göra honom lyrisk!

Samma sak kan göras med de flesta skavanker, glest mellan tänderna, fotsvett, bristningar på mage och lår, mjäll, acne etc. Fiffigt va!

Just nu är jag inne i ett härligt stim. Allt, precis allt, i min tillvaro känns strukturerat, planerat och det liksom bara flyter på...Vet att detta oftast är ett stadie som är ytterst kortvarigt så därför njuter jag i fulla drag. Jag fokuserar på saker som sedan betas av fokuserat och målinriktat. Det jag för tillfället inte har på min prioritetesordning ser jag inte ens eller åtminstone får de bara lite hastigt "flasha" förbi.

När detta underbara tillstånd har lagt sig vet jag precis hur det kommer att bli.
Det börjar redan i ottan när rullgardinen dras upp och jag kallt konstaterar att mina fönsterrutor ser nerspydda ut och att jag knappt ser ut. Fortsätter sedan med färden in till badrummet via matsalen och där ser jag berget av flera veckors stryktvätt som ilsket tornar upp sig.

Badrummet som är luddigt och fint efter idogt användande av tumlaren samt de traditionella tandkrämsfläckarna i handfatet och på spegeln. Vidare går sedan färden till köket och de smutsiga vita skåpsluckorna. Lite smörkladd på kylskåpshyllan och en överfull soppåse. I detta läget är nu stressnivån uppe i topp och klockan är förmodligen inte mer än 07.00!

Men just nu är det coooooolt, jag har koll på läget och berget med stryktvätt, mitt luddiga badrum och fläckade kök är inte med på min prioriteringslista ännu. Således får det "flasha! förbi och jag fortsätter njuta av mitt strukturerade och välplanerade liv!

Ha en fin söndag!

Kram kram

Tår är bra

Nu har jag legat sjuk i sex hela dagar!!! Fatta hur tråkigt det är!!!
Även om man duschar (hmmm, dagens understatement) så känner man sig ofräsch. Håret med en fin grå utväxt som ligger slickat på ena sidan skallen för att på nästa stå ut som om man lekt med fingrarna i vägguttaget. Nej, det har jag faktiskt inte gjort. (Ja, klart jag har varit sugen på att testa).
Därbak är liksom själva huvudsvålen helt blottad då håret valt att lägga sig i någon konstig virvel. Här snackar vi INTE knullrufs!

Jag måste vara den enda i världshistorien som lyckats gå upp ett halvkilo när man legat sjuk och tro det eller ej, den här gången har jag faktiskt inte varit speciellt sugen på varken mat eller godis!!!!
Det som räddat mig många gånger under denna veckan när allt har känts eländigt har varit mina tånaglar. De lyser så härligt röda och det är dom som har fått mig att känna ett hopp om livet igen. Vilken sabla tur att jag tog fotbad och gullade till de små tuffsinuffsingarna innan jag blev sjuk. Tänkt vad lite kan göra mycket.

Det ska man ha med sig - att lite kan göra mycket. Det tar inte så många sekunder att skicka det där uppmuntrande mailet eller sms:et. En liten önskan om en trevlig helg eller sjutton sms om dagen till sin älskling där man absolut inte vill någonting - bara liksom finnas till eller nåt!
Jag får många sms så jag känner mig lyckligt lottad och jag vill inte ha fler!!! Så inga sms-bombningar tack.

Nu står pingsten för dörren (vilket jävla töntigt uttryck) och med den många par som ingår det heliga ståndet. Själv brukar jag bestiga det heliga ståndet och ser fram emot att återuppta min hobby när jag blir frisk.
Önskar iallafall fint väder till alla brudpar denna helgen och såklart lycka och välgång. Shit, vilka fina ord jag kan.

Trevlig helg även till alla ni som lever i synd och inte har ingått det heliga ståndet. Även ni som bestiger det kan ha en trevlig helg samt alla andra som helt enkelt gillar löööööööööööööööööööööv ( = love).

Kram kram


Fortfarande ryggläge

Fortfarande sängliggande och mår uselt.
Jag hatar att vara sjuk och jag hatar att vara sjuk OCH vuxen!

Har fortfarande inte känt av någon knorr eller tryne så jag tror inte det är svinis som har satt klövarna i mig.
Som tur är tar min älskling hand om mig och hunden på bästa sätt och det är en underbar känsla. Jag älskar att bli omhändertagen och alldeles särskilt mycket när jag är sjuk. Fråga min mamma - hon vet...
Syrran var en mycket bättre unge som sjuk, hon ville bara sova och vara ifred. Jag ville också sova - men mamma fick gärna sitta och badda min panna, och prata med mig under tiden, hela tiden...

Lite godis hör också till när man är sjuk och glass....
Kuckelimuck-medicin kallar vi det och det gör underverk!

Nu ska jag sova en stund till och invänta min egen doktor.

Kram kram och krya på er!




Feberfet

Ibland när tillvaron är superstressig och man känner sig ansatt från alla håll och kanter kan tanken ibland sväva genom skallen, att gud vad skönt att få vara sjuk några dagar och bara få sova i lugn och ro. Låta världen avstanna för du kan inget annat än att vara just sjuk.

När man sedan blir sjuk så är det sannerligen inte så himla kul. Världen avstannade inte för det, mailen fortsätter plinga och telefonen har inga problem att ringa den heller. Bra på ett sätt att man kan fixa det viktigaste men samtidigt inser man hur otroligt sårbar vardagen är. Ingen är oumbärlig och skulle man trilla av pinnen så finns det alltid någon som kan ta ens plats och inget är viktigare än hälsan. Så nu ska jag inte gnälla utan vara sjuk och värdesätta alla mina kommande friska dagar.

Bra, sa en väninna. Man brukar gå ner i vikt när man är sjuk för man är inte så sugen på mat. Ha!! Jag är sugen på mat oavsett hur sjuk jag är. Till och med när jag har magsjuka kan jag vara sugen på smågodis.

Väldigt skönt att i detta läget ha en älskling som pysslar och fixar och donar runt omkring. Jag ligger som en liten padda i soffan och blir servad av min älskling med vatten, mediciner och föda. Den yngsta sonen drar sitt strå till stacken och fixar filmer som mamma kan sova till.

Hoppas att jag snart är på benen igen och jag lovar att värdesätta friska dagar mycket, mycket mer...

Kram kram


Klokskap

 

NÅGOT AV DET KLOKASTE JAG LÄST PÅ MÅNGA ÅR!

 

 

En buffelhjord rör sig inte fortare än den långsammaste buffeln.

När hjorden jagas är det de

långsammaste och svagaste djuren som dödas först.

Detta naturliga urval är bra för

hjorden, eftersom hjorden som helhet

blir snabbare och friskare genom den kontinuerliga gallringen av de

svagaste medlemmarna.

Ungefär på samma sätt kan den mänskliga hjärnan inte jobba snabare

än sina långsammaste hjärnceller.

Som alla vet, tar överdriven alkoholkonsumtion kål på hjärnceller men

naturligtvis är det de långsammaste och svagaste hjärncellerna som

går åt först.

Genom att regelbundet konsumera alkohol kan man alltså rensa bort de

svaga och långsamma hjärncellerna och där igenom göra hjärnan till en

snabbare och effektivare maskin.

Det är således därför man alltid

känner sig smartare efter några järn.