Min önskan var kanske inte så snäll

Idag fick jag lite dåligt samvete beträffande familjen Norrland som vi träffade för några dagar sedan. Min önskan slog in - hon har fått ordentlig fladderdreta (diarré på jönköpingska). Doktorn har varit här och gett Paltan en spruta, en massa tabletter och vätskeersättning. Med andra ord lämnar de inte hotellområdet och jag och C kan röra oss riskfritt i regionen.

Men det kanske inte hade behövt vara riktigt så allvarligt...
Som straff börjar jag nu känna mig lite snorig men så länge det kommer ur den änden så är det okej.

Blev ingen titt på rum idag för han som har rummen fick köra en av sina gäster till sjukhus. Hon hade råkat riktigt illa ut på sin scooter och jag är inte ett dugg förvånad med tanke på hur det körs i trafiken. Nu är det måndag som gäller men vi har gått förbi stället, tror vi och det såg inte fräscht ut.
Margret har pladdrat på i vanlig ordning men afternoon GT blir det nog inte förrän måndag. Orkade inte ligga på om det idag för efter en timmes oavbrutet pladdrande (men hon är verkligen jätterar) så kände jag att det räckte.

Lutar åt en liten nattmarknad istället. Varför inte shoppa lite?

Underbara är de kvällar när vi krypit till sängs strax efter nio med varsin bok och bara slappat. Orkar och har inget intresse av stim och stoj. Begynnande åldertecken eller bara normalt? Skiter i vilket för jag vaknar hellre vid åttatiden och kan sitta på balkongen med en kopp kaffe och njuta av palmerna och den otroligt sköna temperaturen.

Solbrännan är väl inte direkt den snyggaste på denna planeten men jag gillar ju att ligga under palmbladen i skuggan. Finns brun utan sol på Ica så jag känner mig lugn.

Maten är fantastiskt god och så länge jag inte äter på hotellet så håller magen sig i schack. Här kommer bild på den superrestaurang som vi äter underbara luncher på. Samma som sist men ni får hålla tillgodo med förra bilden. Ny bild på årets design kommer senare...
Ser inte mycket ut för världen och köket skulle jag inte titta in i om jag så fick betalt men det som levereras är i toppklass.



Nu är det dags för kvällsduschen och det tar ju ett tag för jag brukar tvåla in hela kroppen...

Ha en underbar kväll!

Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback