Nu har vi lyckats!

Underbara dagar i paradiset. Delfinsafari på en gammal fin träbåt (indiska mått mätt) med lunch och musikunderhållning. Igår hippiemarknaden i Anjuna Norra Goa med lite sköna inköp. Somriga klänningar för 35:- och fräcka sandaler för 100:-, Cd skivor med skön Goa-transmusik (house liknande), det kallar jag fynd!
Fick också min julklapp bestående av två fina armband i silver tillverkade av tibetanarna. Dock inte så billiga men rejäla grejer. Kryddor har vi köpt den här gången också så nu längtar C hem till köket för nya djärva experiment.

Delfiner ser vi även från stranden på ganska nära håll och vår lilla plan beträffande engelsmännen har också gått i lås.
På lördag ska vi titta på ett rum i närheten av deras hus. 200 meter till lugn strand ca 20 minuter från där vi befinner oss nu. Sedan blir det drink hemma hos Margret för Frank var tvungen att bege sig hem till England idag på grund av affärer så vi har vinkat av honom. De tycker vi är så trevliga och Margret har en fantastisk svada. Undrar om vi kan ha med oss adoptionspapprena på lördag?

Känns väldigt bra och idag har vi tittat på ett hus som dock låg lite för långt från stranden och en lägenhet som var riktigt sunkig så nu hoppas vi mycket på rummet hos Ricky. Ja vi har fått så många nya kompisar så det är inte klokt!
Tanken att kunna stanna här några månader om året i framtiden när pensionen börjar närma sig känns som ett väldigt bra alternativ. Eniga är vi om att nästa gång blir det iallafall minst 3 veckor. 

Drömmer om att kunna fira jul här nere med alla barnen, syrran med familj och mamma. Om bara de förbannade hästarna som jag spelar på kunde inbringa lite flis.

Snarkat i solstolen idag igen och det jobbigaste jag har kvar på dagens agena är att raka benen. Tufft värre...

Magen är såklart ett kapitel för sig och ett inhemskt piller om dagen åker ner. Grynig avföring med inslag av senap. C mår dock kalas i kistan - än så länge...

Jag vill verkligen inte åka hem och jag ångrar som fan att vi inte bokade tre veckor denna gången. En vecka kvar och det är så underbart skönt!
Önskar så att jag kunde förmedla känslan av detta totala lugn och den avslappnande atmosfär som här råder.

Vill man ha lite aktion är det bara att ta en taxi och ge sig ut på en tur. Hundar, kor och grisar i en salig blandning tillsammans med bilar, scootrar och indier. Trafikregler finns det säkert men inte fasen blir vi kloka på hur de råder. Bäst att sitta i baksätet och djupandas.

Nu är vattnet varmt och det är dags för benrakning och en skön dusch. Sedan blir det middag vid poolen och säkert några parti Yatzy.

Ha det underbart på hemmaplan!

Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback