Ny sjukdom

Ja, då var man frisk från den ena sjukdomen och drabbas snart av nästa...
Idag har jag damp (visst, föredrar det framför svamp) och har röjt runt som en galning.

Mitt underbara skoskav har nu, tack vare träskorna även fortplantat sig till ovansidan av foten. Fick därför gå till jobbet efter lunchen i mina ursnygga Birkenstock! Jag har sjukt svårt att uppträda proffensionellt i dessa fruktansvärda fotbeklädnader. Lika svårt som att sitta hemma och jobba i morgonrock och känna sig bekväm.

En natt till ger jag dessa fötter sedan ryker Compidplåstrena på!
Fattar inte vad som hänt? Jag som alltid haft så bra läkekött - brukar få gå runt med en pinne i röven.
Kan det vara åldern som gör att man saggar till sig så? Först febern som hängde vid som en kladdig snorkråka och sedan dessa skoskav.

Dampen var iallafall bra. Har städat ugnen som nu glänser som en ny. Bytt kuddar i soffan, damsugit och torkat golv. Ny matta i hallen och en liten garderobsrensning på det!

Hundfan fick en aktivitetsboll då jag inte kunde gå med henne ikväll och den har hon rullat runt, runt, runt.
C har spelat golf i det "vackra" höstvädret och har fått komma hem till nyskurat och tända ljus. Han var djupt chockad med tanke på aktivitetsnivån förra veckan som var = 0.

Dampen gör att man vill "hösta" till det lite. Köpa lite nya krukväxter till fönstrena, lite nya lyktor, lampor och annat krafs för nu är det mörkt på kvällarna. Jag tänder ljus och C släcker ljus...
Visst, jag vet att jag är en brandmans mardröm men ta i trä (kan lika gärna knacka mig själv i huvudet), inget har hänt. Inget allvarligt iallafall...än...

Som vanligt tänker jag vara före frosten och hinna plantera om i utekrukorna och tänk om jag faktiskt lyckas i år! Tack vare dampen som gör att jag redan nu funderar på hur jag ska ha det i fönstrena till jul.

Hur vill du ha det, frågar C.
Bra, svarar jag.

Ha en underbar kväll och blås inte bort!

Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback