Allmänt svammel

Min "lapphög" minskar och herregud vilken feeling!
Med lapphög menar jag högen med lappar på allt man ska göra. Ringa den, maila den, sälja det osv.
Har några surdegar kvar men det kommer jag alltid att ha. Lappar har ju en förmåga att liksom inte försvinna utan det kommer nya.

Skönt ändå att få lite sålt inför flytten och det är sannerligen skönt att göra sig av med grejer. Tänker på alla dessa människor man kan se i något TV program som går just nu (har bara noterat trailern) som samlar. Om de har samma känsla som jag när jag får göra mig av med grejer så fattar jag varför de samlar. Någon ekorre kommer jag iallafall inte att bli i mitt nästa liv. Lutar mer åt björn eller bäver (för det rimmar så bra på Chenever...), som ju förövrigt är en spritsort man sällan blir bjuden på.
Kan såklart bero på att den smakar just bäver...

Min bekantskap med Chenever sträcker sig inte tillbaka till när Moses gick i kortbyxor utan år 2000 när jag var i Holland. Då knarkade vi inte utan åt pannkakor och drack Chenever. Det var tider det!

Varför jag skulle kunna bli en björn i mitt nästa liv beror på att jag precis som björnen gärna skulle gå i idé och bli smal några månader om året. Tänk vad skönt att få sova bort lite fetma. Björnen käkar som fan och blir rund och go. När sedan vintern kommer kryper den in och lägger sig för att sova. Kanske måste förtydliga att jag snackar om den bruna sorten, inte isbjörnen. Det har jag redan fattat att den vita varianten sover inte så mycket. Han fiskar året om och badar i isvakar och det tilltalar mig inte ett dugg.

På tal om isvakar och vinter så kan jag säga att skidor är verkligen aptråkigt. Varför har nästan alla längdskidåkare så långa framtänder? Om jag nu tvingas till att titta på eländet står mitt hopp varje gång till en åkare som antingen skitit ner sig eller har fastfruset snor i skägget eller varför inte i hela ansiktet?

Trots detta kan jag bli lite sugen på att köpa ett par egna skidor och ge mig ut och skida med hunden. Men så länge jag inte får på henne några skidor så är alla fina spår stängda för mig. Hundar är bannlysta i skidspåren. Att göra upp egna känns jobbigt men kanske kan jag sätta C på det nästa år. Han är verkligen en trevlig karl som ställer upp på det mesta. Att bara stå ut med mig ikväll efter en lunch bestående av en stor portion kålpudding tycker jag är en anledning så god som någon till en guldmedalj.

Strax dags att gasa iväg mot sängen och en skön natt med björnsömn. Att slippa dricka Chenever och att vara en isbjörn, det är gott nog för mig idag.

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback