Snart får vi åka härifrån - jippieee!

Puh, endast två nätter kvar på detta deprimerande ställe. Som tur blir man lycklig så snart man lämnar hotellet för på restaurangerna lider vi ingen nöd. Där är personalen trevliga, maten och det ungerska vinet är utsökt. Folk är visserligen lika fula men på hotellet tar det priset.

Ska försöka filma lite i smyg för jag vill verkligen inte glömma hur förfärligt det var. Vi har försökt sammanfatta hur vi upplever det och det är som en blandning av filmen Gökboet, ett ålderdomshem eller varför inte ett dårhus från 50-talet. Instutionskänsla med människor som är halta och lytta. Det är inget fel på det men alla verkar så himla deprimerade och hasar runt i sina vita badrockar som en skock lobotomerade pingviner.

Jag tänker aldrig mer åka till denna del av världen, det är då säkert. På tisdag väntar två dagar i Budapest och oavsett var vi hamnar kan det aldrig bli som här.

Trots allt har vi himla kul tillsammans och idag har vi varit och badat i Balatonsjön. Såklart fick man betala inträde och badet var som ett dopp i vilken insjö som helst. Skillnaden är att färgen är ny, sjön är mjölkgrön. Ja, det är säkert men det ska ju vara så nyttigt och vi känner oss så friska och vitala och snygga!

Nu ska vi snart promenera bort till en av favoritrestaurangerna och termometern har nog sjunkit till 28 grader nu...

På hotellet har de haft sitt lilla roliga sedan kl 18 och lagom när vi går iväg för att käka är pingvinerna på väg tillbaka till sina rum efter utfodring i matsalen.
En liten söt farbror har vi hittat från Schweiz men honom har vi inte sett sedan igår morse. Hoppas han är vid liv för ambulanserna åker i skift och hämtar folk både här och på instutionerna runt omkring.

My good...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback