Livets krämpor

Antingen håller jag på att få ögoninflammationen "jätteorvar" eller så är det en hörntand som spökar eller så är det min bihåla placerad till vänster i ansiktet som håller på att få det stora haveriet. En värk som sitter endast i den vänstra halvan av fejset - intressant.

Det är så härligt att bli äldre och få njuta av alla möjliga konstiga krämpor man aldrig känt av förut. Som om inte tröttheten skulle räcka...

Imponerad, dödligt imponerad av alla som har småbarn i min ålder (45 - på väg mot 46 år). Hur i hela fridens namn orkar de? Jag fattar inte hur jag har orkat? Stundtals ensam med två grabbar, arbetat heltid och ändå haft kraft till att hålla fritidsintressen vid liv. Ja, på den tiden var det inte bara hunden, utan krogen var ett kul ställe att spendera mycket tid på. Var det verkligen jag eller har jag drömt?

Det dyker visserligen upp grabbar här emellanåt som kallar mig mamma, morsan eller tanten och jag känner ju igen dom. Den yngre upplagan har också en tendens att kalla mig "kvinna" när han uppenbarligen tycker att jag går igång på än det ena och än det andra. Då säger han med uppgiven stämma: -Stilla dig kvinna...

Snart ska jag pussa sambon godnatt och krypa ner med en nyinköpt bok, Keplers Hypnotisören. Har precis plöjt igenom ännu en bok av Roslund och Hellström och kan varmt rekommendera "Tre sekunder" som trollband mig från första sidan.
Om man nu gillar mord och annat elände vill säga.

Bifogar ett klipp som får mig att skratta gott. Originalet är verkligen inte så dumt det heller...

http://www.youtube.com/watch?v=8caueosjDIc&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-1r-4-HM


Kram kram & godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback