Sunt förnuft - var tog du vägen?

Kan lika gärna vara ärlig och erkänna att jag även spelat TP i helgen...Var till och med ansvarig och svarade rätt på utslagsfrågan och såg därmed till att mitt lag tog sista frågan och kunde gå ut som stolta vinnare!

Vidare är det annat än TP som har fått världen att snurra idag. Nummer ett är den avskyvärda våldtäkten där 8 män har förstört en kvinna för livet. Hur fan bara 5 kan anhållas känns lite konstigt?
En hel del av mänskligheten tycks ha helt andra koder och åsikter i hur man lever tillsammans med det andra könet.

Vidare tycker jag det är helt fantastiskt att det ligger ett lagförslag på att tidelag ska förbjudas??? Måste det finnas en lag som förbjuder könsumgänge med djur? Vad är det för sjuk värld vi lever i när människor kliver över alla tänkbara spärrar som finns för etik och moral? Är det inte dags att "den lilla människan" som ändå på något sätt har sunt förnuft, vågar ta upp sin knytnäve ur fickan och reagera?

Jag skiter från och med idag fullkomligt i om jag kallas rasist, för jag har fått nog. Kan inte längre blunda för allt som händer och ursäkta det med allt möjligt, för att just inte upplevas som rasist. Skiter fullständigt i var människor kommer ifrån eller vilken hudfärg man har, men gör man fel och beter sig illa så måste man väl få reagera!
Utan att kallas än det ena eller det andra. Än så länge våldtar jag ingen tillsammans med mina kompisar, snattar inte tillsammans med min familj, lever inte på varenda bidrag som någon "snäll" myndighetsperson har upplyst mig om och inte heller beter jag mig oärligt i affärer.

Nä, fy fasen, idag är jag "feed up" på människor som inte kan bete sig.

Kanske skulle de gå en kurs i hur man spelar TP? Lugnt och fint och alla spelar på lika villkor - eller? Nej, just det. Alla som är allmänbildade har ju försprång och kan svaren på fler frågor, och då blir det ju orättvist och jättesynd om den som inte har skaffat sig kunskap...

Halleluja, bättre att ge sig ut och sparka sönder en busskur eller i bästa fall hitta någon som man kan klå upp och sparka sönder och samman.
Vilken sjuk värld, jag tror den kommer att explodera snart för knytnävarna är på väg upp ur byxfickorna - det är jag säker på!

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback