SM 2011

Förutom all annan dynga jag fördriver mitt liv med så arrangerar jag också ett SM 2011. Det är Svenskt Mästerskap i Bruks & IPO som då är olika tävlingsgrenar för hundar av bruksraser. Alltså hundar som kan användas i skog och mark, rör sig obehindrat och har en stor portion "motor".

Helgen den 19-21 augusti går det av stapeln på High Chaparral. Inget inträde och eventuella medföljare som inte vill kolla på duktiga hundar kan vara inne på High Chaparral och roa sig.
Här har man en unik möjlighet att se fem olika grenar inom hundsport. Tävlingsmoment både i skog och på gräsplan.

Marknadsknallar med stånden fyllda (ja jag vet, det lät snuskigt), av hundprylar och kläder som man bara måste ha.
Klart hundfan ska ha en gummiboll till för hon har ju ingen gul!

Pubkvällar med hundtjat och lite lätt förtäring. Campingen är så gott som fullbelagd men taxi finns ju.

Just taxi har jag vårdat väldigt fint genom åren (med vissa undantag). Tjuriga taxikärringar som låtsas att de har PMS besvär fast det luktar lång väg att det är över och förbi - dem kan vi skippa.
Annars har jag genom åren varit en trevlig kund. I julas till exempel fick taxichauffören pepparkakor och nybryggt kaffe och ett tänt ljus på brickan när han varit snäll och inhandlat cigaretter. Och då var klockan mycket! Sent på kvällen eller tidigt på morgonen - är och kommer att förbli en definitionsfråga.

Sist bjöd jag taxikillen på en dosa snus och många är de gånger när jag varit i både andra städer och länder där taxichaufförer fått både kaffe och bulle, korv och Pucko.

Hoppas han med vitt skägg kommer ihåg det när det är dags att välja om jag ska upp eller ner...

Nu ska jag jobba vidare med mitt SM - kom just på att det är inte så förtvivlat lång tid kvar!

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback