Så blev det val

Valet över och jag är nöjd. Hade såklart varit ännu mer nöjd om Fredrik hade sluppit flörta med Miljöpartiet.
SD gjorde ett kanonval och det är bara att konstatera att det är hög tid, verkligen hög tid, att de andra partierna vågar ta i frågorna som handlar om invandring och intrigration. Har svårt att tro att alla SD:s väljare är skinnskallar som springer runt och skriker "sieg heil".

Nej, det är nog väldigt många "vanliga" människor som är rädda, trötta och urlessa på att hela vår apparat runt invandrare har spårat ur. Blev väldigt glad när jag hörde vår intrigrationsminister Nyamko Sabuni säga att invandrare ska inte mötas av en handläggare på socialen som kan räkna upp alla bidrag man kan söka, utan en arbetsförmedlare som kan vägleda till jobb.
Vidare är det som för alla andra, sköter man sig inte så ska man åka dit - stenhårt! Inga krig ska flyttas hit och våra regler och lagar ska följas.

Mona, den brunögda Moooona, med sina mascarakletiga ögonfransar, har varit den absolut bästa valarbetaren för moderaterna. Hoppas innerligt att hon tänker sitta kvar på sin tron och fortsätta prata och prata och prata...

I övrigt är jag nöjd med livet. Jag betalar min skatt, fuskar inte onödigt mycket med min deklaration, slåss inte med mina grannar eller häller syra på min man.
Har idag tittat på en underbar takvåning på annan ort och är lyrisk. Ska jag ta ett kliv över branten och våga flytta?
Spänning på hög nivå och fortsättning följer...

Nu ska jag äta ugnspannkaka med jordgubbsylt. Inga fler grisar kvar i stian att slakta.


Ha en underbar kväll!

Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback