Onsdag med Queen

Igår var jag och lyssnade och tittade på Queen. Ja, inte de riktiga alltså utan en Freddie Mercury "wannabee" och hans gäng. De var från England och lät väl hyfsat likt. Freddie "wannabeen" var dock en smula för tjock om magen och ändan för att lyckas se likadan ut men om han har samma intressen som den riktige Freddie hade, så är det nog bara en tidsfråga innan han smalnar av...

Vi svenskar är ett härligt folk. En onsdag i en konserthall, hjälp vad spontana och livliga vi är! Hemskt att behöva medge men lite promillehalt gör ju faktiskt att folk (inklusive mig själv) vågar släppa loss lite mer. Kände mig som tant Beda 83 bast när jag stod framför min stol och klappade händerna lite tafatt och försökte släppa loss. Satt faktiskt och ångrade att jag inte tankat i mig lite mer och kanske haft en liten plunta i innerfickan.

Till min och C:s stora glädje och fröjd konstaterade vi återigen (sist var på Mosebacke) att vi än en gång drog ner medelåldern rejält. Eller så tror vi bara att vi ser så otroligt unga och fräcka ut. Men jag har faktiskt inte krullpermanent eller bibliotekspage och fotriktiga skor. C har inte heller snedgångna Eccokopior eller manchesterbyxor från -82 toppat med en urblekt mockajacka i fisbrunt.
Skönt ändå att se att så många "oldies" ändå pallrar sig ut en onsdag kväll för att återuppliva gamla minnen. Det var nog många gamla gubbs som äntligen fick ligga i tantens säng i natt och stånka lite korv.

Hallelulja, tänk vad lite musik kan göra!

Snart ska jag ta min son under armen och gå och rösta. Premiär för honom och tillräckligt längesedan för min del att jag glömt hur man gör. Men jag vet hur bokstaven M ser ut så det ska nog lösa sig.

Ha en underbar torsdagkväll!

Kram kram


Kommentarer
Postat av: Mia

Det finns ingen som skriver så roligt som DU!

Helt underbart roligt!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback