Sista rycket

Tar en jäkla tid att ladda ner bilder. Förmodligen går det att göra på ett smidigare sätt men som sagt, jag är inte tekniknisses syrra...
Troligen inte heller släkt med Albert Einstein. Däremot längtar jag tillbaka till Goa...


Solnegång vid "vår" strand.




Här genar man inte gärna över...




Anjuna "Fleemarket", hippiemarknaden som funnits sedan 70-talet. Helt fantastiskt galet, måste upplevas. Här investerade knubbsälen i Pink Floyd och house music till en billig peng. Och ja, det var faktiskt Pink Floyd på skivan!


Såhär nöjd och belåten är man i Indien när röven äntligen har gått i baklås och skräcken över oväntade eskapader i brallan har lagt sig. Tack gode gud för indiska apotek och medikamenter!

 
Klart slut. Nu blir det inga mer bilder från Indien. Nu är det bara att gneta på ett år till så man kan åka tillbaka igen. En konstig slags hat-kärlek till detta kaos som ändå ska vara en light version av Indien. Nu saknar jag skitlukten från dikena, rökelsedoften, att man får in pommes frites när man beställer chips, att de "glömmer" ta bort fiskens huvud och ögon innan den serveras och att maten till slut luktar precis som avföringen.

Jag vill gå längs strandremsan barfota och ta en paus på någon av strandbarerna. Bada i meterhöga vågor och skrika av skräck. Skratta åt fula ryssar vid poolkanten och bli sådär flamsigt full och mosig av GT i eftermiddagssolen.

Oh yeah, det är skönt att längta...

Ha en underbar helg!

Kram kram

Kommentarer
Postat av: Maggan

Hoppas du har hittat nyckeln/koden, till röven alltså!

2010-01-25 @ 14:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback