A-exemplar

Har äntligen kommit iväg till frissan och ansat björnf....n på huvudet. Det är bara att iskallt konstatera att det är dyrt att bli gammal. Det blir ännu dyrare när man är ett A-exemplar av homosapiens med riklig och snabb tillväxt av de numera grå på huvudet. Visserligen har jag varit grå i många år men nu är det liksom helt jämnt fördelat över hela skalpen. Detta innebär en infärgning av hårbottnen var tredje vecka och det är dyrt! Sedan ska man ju laborera till det lite extra och ha lite slingor också.

Är livrädd för vad mer som ska bli dyrare på ålderns höst. Viagra kan väl knappast gå på mitt konto och kanske är det så, att eftersom jag är ett A-exemplar kommer jag att få ta bromspiller istället, så jag inte pippar ihjäl min stackars hanne på ålderns höst.

Med tanke på att jag redan idag har en tendens att välta lite titt som tätt, därav mitt andra namn Vältovich, kanske mitt plåsterkonto kommer att nå oanade höjder. Eller är det så illa att läkarnotan kommer att bli hög för när man blir gammal och trillar, ja då bryter man lårbenshalsen. Byta höftleder kan inte heller vara en billig historia.

Sedan kommer vi till tänderna. Visst, det finns säkert en viss charm att vara lite tandlös - vid vissa tillfällen säkerligen väldigt uppskattat, (hmmm...) men hur snyggt är det? Och lägger jag ändå pengar på den grå utväxten så kan jag ju knappast åla runt tandlös.

Ja och sedan kommer vi till avsnittet blöjor...vuxenblöjor. Lika givet som att påven gillar småpojkar, lika givet är det att just jag kommer att behöva blöjor. Det kan bara inte vara billigt!

Fan, nu känner jag att det månatliga sparandet måste ökas drastiskt och finns det möjligtvis en chans att få sponsring till blöjor? Kan det vara så att Swedbank gärna lägger en slant till en kissenödig tant med vackert ogrått hår och alla tänder i truten, som ivrigt mässar på PRO:s veckomöte, om vilken fantastiskt bra bank Swedbank är?
Eller kanske Fonus, om jag ständigt bär med mig budskapet - hos Fonus behandlas alla lik (a).

Nej,  nu ska jag ägna mig åt min underbara man en stund och förtränga blöjbehovet. Dricka ett glas vin och bara njuta av mitt nyklippta hår och vara nöjd över den middag jag just serverats och kunnat tugga i mig med mina egna tänder, samtidigt som jag inte har skitit ner mig.

Hallelulja - än så länge är jag ett A-exemplar!

Kram kram

Kommentarer
Postat av: Ymmot

Hej igen ! Man blir ju fullkomligt "javadå" när man läser vad du skriver o vilka funderingar du har !!!! Man ser bilder framför sig som man kanske egentligen inte vill se !! Men va f-n det kan ju inte vara det värsta här i livet.... Förstår att du har det bra o att jag inte behöver lägga så mkt tid på det där du vet !! ha de gott o sköt om dig .

2010-02-05 @ 13:30:36
Postat av: Anonym

orkar inte hannen med så säg bara till......

2010-02-06 @ 09:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback