Sista dagen

Sista semesterdagen om man nu kan kalla det semester. Har ju arbetat hela veckan men inte med mitt vanliga arbete så därför kan vi kanske kalla det ett semesterjobb!

Nästa vecka är det tillbaka i den hårda verkligheten och nu ska det jobbas utav bara h-vete. Nästa sommar ska jag vara ledig många, många veckor och mitt mål är såklart att även en utlandsresa ska kunna klämmas in antingen i höst eller vinter. Då vill det till att det kommer in slantar och eftersom jag stundtals lever som om jag hette Onassis i efternamn så finns det en hel del att jobba med beträffande mina utgifter...

Helgen ska bli rolig med lite trivsam dating med hallickvarning beträffande vissa inslag.  Vill så väldigt gärna dela med mig av alla trevliga män i min omgivning till mina stackars utsvultna väninnor...

Livet är just nu oerhört behagligt och det beror på många faktorer. Vill kraftigt markera att det ingalunda beror på manliga inslag utan är ett resultat av en bearbetning av ett brustet hjärta, nya inslag av vänner i tillvaron som verkligen berikar och inte suger energi. Att ha fullt upp med jobb och därmed känna trygghet över ekonomin. Glädjen att åter igen ha energi och lust att verkligen leva och busa lite. Känna lyckan över att varje dag få vakna till en ny dag full av möjligheter och glädje.
Det stora svarta hålet som jag många gånger ramlat i skrämmer mig faktiskt inte ett skit längre för jag vet att jag aldrig kommer att falla så djupt igen och jag har lärt mig en del fina tricks att kravla mig ur hålet förbannat fort och smidigt. Skönt!

Nu önskar jag alla en trevlig helg och ta vara på allt som bjuds och skulle det balla ur lite grann - så vad fan, bjud på det!

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback