Att dejta rätt

Så här i datingens tidevarv så är det många frågor som snurrar. Väger fördelar mot nackdelar vad gäller männens ålder. Min undre gräns har jag satt till max 5 år yngre. Fördelen med det är chansen att karlfan lever lika länge, eller åtminstone nästan lika länge som man själv.
Karlar har som bekant en vana att dö före sina fruar. Tittar man på undulater kan man se samma mönster men den stora skillnaden mellan undulathonor och människohonor är att vi sympatidör inte med maken. Tvärtom, många upplever sin glans dagar. Kanske springer på ungdomskärleken och romantiken börjar blomstra igen?

Går man då mot en övre gräns som jag satt till max 50 har man en stor fördel. I den åldern ser de flesta män väldigt illa och det är en stor fördel. T.e.x på morgonen när man vaknar och likheten med en nedbrunnen lagård är väldigt stor. Eller vid sexuella övningar där mannen kanske vistas på ställen som inte är så där överdrivet natursköna...Läge att kolla eventuella synfel redan vid inledningsfasen. Man vill ju absolut inte få tag i någon med bra syn på nära håll.

Går man tillbaka till de yngre kan man också tänka sig att hullet är något fastare. Män uppåt femtio har ju en tendens att få lite innehållslösa skinkor, att likna lite vid tomma sadelväskor. Själva hobbypaketet kan också te sig lite slappt där den så kallade kulpåsen kan ha en tendens att hänga lite väl långt ner...En yngre upplaga har den i regel väldigt nära kroppen.
Beträffande lite fluff i midjan är jag inte främmande för det. Lite, alltså. Tycker det kan vara lite sexigt faktiskt. Något som också är hutlöst sexigt är en kostymsnubbe som när man strippat honom, visar det sig att den lilla busen har en tatuering här - eller där.

Ja, det är mycket man ska ta ställning till. Men ett bra förarbete kan löna sig i längden. Beträffande biten med Viagra, vet jag inte riktigt i vilken ålder det kan bli aktuellt men jag tror att det är blå män man ska passa sig jävligt noga för.

Ha dé!

Kram kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du menar "Iprenmannen"

2009-01-27 @ 21:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback