Konkurrens

Shit, jag har fått konkurrens...på hemmaplan...

Igår skulle jag ta en grej ut skåpet bredvid sopskåpet och fick då se några små svarta "frön". Pratade i telefonen samtidigt och torkade med disktrasan lite så där lagom disträ. Plötsligt slår det mig! Musskit!!!!
Öppnar sopskåpet och även där syntes tydliga spår. Ut med soporna, och pang igen med skåpet. Hjärtat bultade och händerna var blöta av kallsvett. Vad fan gör jag?
Ringde hyresvärden med tårdrypande stämma och lämnade meddelande på deras telefonsvarare. Ringde äldsta sonen och frågade om han tänkte komma hem något under dagen, ringde kompisar för att få lite moraliskt stöd.
Yngste sonen kunde tänka sig att hjälpa till i muskampen men inte förrän ikväll. Ytterligare ett dygn i gastkramande skräck. Tanken slog mig att sova någon annanstans men det kändes som en jätteapparat att dra igång en söndagkväll.

Som tur är kommer musassistans till kvällen. Ett stort problem kvarstår dock - synen när musen sitter i fällan!
Herregud, vad en liten mus kan ställa till det. Om det nu är en liten mus, kan ju lika gärna vara ett helt gäng (s.k ratpack).

Guuuuuuud, vad ynklig jag känner mig. Det är faktiskt jobbigt att vara kvinna ibland...

Kommentarer
Postat av: Ansi

Jag har också en mus här hemma, men den är hand-tam!!!!!!!!!Kram

2009-02-09 @ 11:28:55
Postat av: Lotta

Ha ha - skrattar bäst som skrattar sist!

Jag har fällor i alla modeller; giljotin,dränkning, strypning samt förgiftning. Skjutvapen blir bara för "kletigt" helt enkelt. Tänk bara ut vilken typ av lik du helst tar hand om efteråt så får du låna mordvapnet

av mig. Jag kan tyvärr inte hjälpa till, har fått nog för säsongen.

Tack & Hej

2009-02-09 @ 14:22:45
Postat av: Anonym

En tam mus finns ju såklart även i mitt hem. Nja förresten, tam och tam...

Helst av allt skulle jag vilja ha en man som kunde ta hand om samtliga musar i mitt hem. Sedan skulle jag trolla bort honom snabbt som fan...

2009-02-09 @ 14:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback