Så nöjd

Hockeyn i lördags var helt suverän. Total utklassning av Brynäs och jag behövde inte lära Linköping ett skit om hur man spelar för det kunde dom verkligen. Däremot Brynäs hade behövt mig under precis hela matchen. Hur svårt kan det vara att stå i mål egentligen? Skydden är ju för det första enorma och målet pluttelitet och det enda målvakten behöver göra är att spela lite kobent så blir det inga mål!!! Hallå, det kan väl ändå inte vara så jävla svårt?

Att vara tränare är ett annat jobb som jag tror skulle passa mig bra (förutom att köra ismaskinen då). Ser inte sådär jätteavancerat ut att stå bland spelarna i kavaj och polojumper och spela lite viktig. För det är ju andra som tar hand om spelarna, torkar bort blod i fejset och förser dem med vattenflaskor. Det enda är ju lukten i omklädningsrummet som kan bli lite jobbig men det måste finnas sätt att kringgå detta. Får väl doppa tamponger i något som luktar gott och trycka upp i näsan under den tid som jag isåfall skulle behöva tillbringa i omklädningsrummet. Där inne antar jag att tränaren är för att busa upp laget lite efter matchen och helt enkelt klatschar killarna lite på rumporna med blöta handdukar. Hur svårt kan det vara?

I övrigt infriades alla förväntningar. En liten mascot som gled runt på isen innan matchen och fulade sig, korven i pausen som även toppades med en Cloetta kexchoklad. För inte kan man vara i Cloetta Center utan att käka kexchoklad. Den var förövrigt väldigt god också...
Någon GT blev det inte under hockeyn men som tur var så lyckades det slinka ner några innan matchen.
Ismaskinen var såklart också på plats och man kan säga att jag är fullständigt jättenöjd!

Vidare har man drillats i Trivial Pursuit och förmodligen med tanke på frågorna, den första versionen på marknaden. Blir lite rädd för mig själv när jag kan svar som dragspelet och Lauren Bacall. Det är svar som får mig att känna mig gammal. Jag vill faktiskt inte veta vem fan Kalle Jularbo är eller var...

Himla mysigt att få tillbringa hela helgen med äldsta sonen också även om vi inte direkt brillierade i fredagens spelomgång.
Trevligt har vi iallafall haft det och jag är så kär i min underbara man och livet är faktiskt väldigt bra just nu. Visst finns det moln på himlen men jag försöker verkligen att inte prioritera oväder just nu.

Indienresan närmar sig också med stormsteg och vissa jobb måste bli gjorda innan så nu gäller det att gasa i veckan.
Hoppas också att tomten hittar mig för jag har faktiskt varit ganska snäll i år...

Ha en fin dag!

Kram kram



















 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback