Status

Frisk, fet och tacksam. Statusen inför den stundande helgen. Kunde vara värre!

Jag ska få svamp, vara trevlig och social, jobba, träna hund och försöka undvika en söndag fylld av ångest och illamående. Det SKA gå! Det MÅSTE gå!

Ska testa att ligga i den andra sänghalvan inatt så madrassen blir jämnare tillplattad så att säga. Som ni märker har jag många viktiga projekt framför mig...

Ha nu en trevlig helg och ta hand om er!

Kram kram

Kommentarer
Postat av: Ymmot

Hej , då var det dags igen att titta in här o mkt var det sen senast !!Änglar, Monchichi,svarta hål,pirrningar,drömfångare,Maya-kalender( heter det inte ALMANACKA)oplanerade uppkastningar( finns det planerade sådana? visste inte det!)o något med människor med speglar( var hittar man sådana?)Säger bara Drömfångare , om den har ett filter så att det man vill drömma hänger med ända fram o resten fördelas ut över planeten kanske det vore något.O så läste jag någonstans om Vett & Sans & Balans, herreguuud människa vad begär du ! Ska alla tre sakerna inträffa samtidig,ooopps inga dåliga "drömmar " Ooo så var det det här med "pirrningar" , flytta dig från kontakten så försvinner de och "visevärsa" om du vill ha några.Enkelt eller hur o du styr det själv!! Kan/vill inte kommentera allt men det var som vanligt lite kul läsning en stund .

Ha de nu så gott o som vanligt Gud vare med dig för själv hinner jag inte !! // Ymmot

2008-11-21 @ 15:57:01
Postat av: Anonym

Jag tror tamejtusan att Gud var med mig för helgen blev ganska hyfsad faktiskt! Ha en förträfflig vecka min vän och sköt om dig.

2008-11-24 @ 10:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback