Att kritisera

Ibland får man frågan,  -Vad tycker du? Det är ju en mening/fråga som kräver ett svar. Ställer man den frågan till en person så måste man väl i rimlighetens namn fatta att svaret kan bli precis vad som helst?!
I mitt fall handlar det om en text som jag ska använda. Jag får texten för att kunna läsa den och komma med synpunkter. När jag sedan gör det - så blir författaren ledsen??? Jamen, hallo-tjena, varför frågar man då?
Om jag ber om någons åsikt så gör jag ju det för att antingen få bekräftat att jag är på rätt spår eller att en annan persons åsikt kan göra att jag kanske tvingas tänka om och uppnå en ännu bättre lösning!!! Varför ska alltid kritik ses som något negativt? Kritik kan faktiskt vara positiv och blir det om man kan ta kritiken rätt. Visst sen finns det människor som alltid är ute efter att dissa och göra ner folk men dessa bjuder man inte ens på frågan,
-Vad tycker du?
Så nu känner jag mig inte som tjocka tanten i stan utan elaka tanten i stan. Faktum är att känslan är rätt fräck och jag tror att denna dagen ska bli min elaka-fredag-dag!

I eftermiddag ska jag åka till den stora staden Ronneby och imorgonbitti ska jag mentaltesta hunden. Är lite nervös fast jag inte kan påverka utgången en skit. Allt ska dokumenteras på film och det ska bli roligt att jämföra denna hunden med min förra schäfers mentaltest. Det är ändå samma hund jag har med mig hem i snöret på lördag kväll oavsett hur det går och hittills är jag jättenöjd med den håriga prylen.

För övrigt vaknade jag innan sex imorse och var pigg!!! Kan det vara kosttillskottet som börjar verka eller beror det på att jag gått och lagt mig tidigt fyra kvällar i rad? Ska bli spännande att se om det kommer att inträffa igen och det vore verkligen trevligt för allt känns så mycket lättare, till och med att vara elak känns lätt!

Ha en trevlig helg och var snälla! Inget uppväger känslan av att vara snäll, både mot sig själv och sin omgivning.

Kram kram


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Har du aldrig frågat din man:
-Ser jag tjock ut i den här?
Och sen när han svarar Ja blir man vansinnig ha ha

Postat av: kooooooooolingen

Jaha da ar man utanfor staden granser, narmare bestamt i oknen. Och sa ska jag ga in for att se hur det har gatt pa MH testet, men icke, ingen lagesrapport
:(
:(

2008-03-10 @ 20:28:46
Postat av: Anonym

Jodå, visst har jag frågat och när jag sedan får svaret Nej och vet att han ljuger - då blir jag vansinnig. Bättre att fråga yngsta grabben, han säger rätt ut - du är ju en liten tjockis mamma men det är inte så farligt, det ser bra ut! Sanningen svider men lögnen förgör!

2008-03-11 @ 11:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback