Minus 2,5...

GI metoden funkar bra och det bästa är att man inte behöver gå omkring och vara hungrig. Har nu gått ner 2,5 kilo och det är fortfarande som en fis i rymden men är ju ändå åt rätt håll. Däremot känns det lite "surrigt" i skallen (ja, surrigare än vanligt alltså) och det är precis som om det är lite segt i pallet. (Den bjuder jag på...)

Kan rekommendera boken GI Metoden av Ola Lauritzon (ICA förlaget). Han beskriver på ett lättförståeligt sätt om vad som händer rent kemiskt i kroppen när man äter olika saker.

Igår blev det dock lite fel, åt för sent, drack kaffe försent och det fick till följd att nattsömnen har varit helt katastrof. Det bästa verkar vara att inte glufsa i sig något tyngre senare än 19.00 och hålla igen på vätska efter det. Toarace på natten är något man kan vara utan.

Ska bli spännande och se hur länge man fortsätter att tappa vikt innan man får göra något mer med kosten eller om det faktiskt ska vara såhär smidigt hela tiden. Det är dock planerande med matinköp och mattider men vad fasen, lite får man offra för att bli mindre och förhoppningsvis slippa lite sjukdomar som gärna hänger med fläsket och ohälsan.

Ny dag, nya utmaningar och jag är fortfarande vrålsugen på våfflor men det får vänta ett tag till.

Kram kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback