Min nya vän

Premiärturen avklarad på min Orbitrek. Om några timmar ska jag på den igen...Allt känns bra, ingen träningsvärk ännu.
Känner mig som en del av en ny folkrörelse. De flesta man pratar med har själva en Orbitrek (och är så nöjda) eller funderar på att införskaffa en. Tänk om det varit en dildo man köpt, hur skulle det låta?

- Har kört med den i 10 minuter och det känns bra, bara lite ont i knäna...

- Har funderat på att köpa en själv men vill gärna prova någon annans först...

- Hela familjen har nytta av den...

- Perfekt att kunna köra lite när man ändå ser på TV...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ska nu försöka att köra 15 minuters pass 4 dagar i veckan, känns som ett mål jag kan leva upp till.
Det tog lika lång tid att klä sig inför passet som själva trampandet. Sportbehå, vadlånga läckra tights, gympadojor, lilla tofsen i håret och icke att förglömma, glitterkrämen som ger den där fräscha lite pigga looken! Smörjde in hela kroppen därav den avsevärda tidsåtgången. Lade naturligtvis en omsorgsfull make-up också, man vill ju se "hot" ut när man Orbitrekkar...

Måste komma på något bra namn till min nya kompis, känns så långt att säga Orbitrek och det känns lite Belgiskt/holländskt , lite Star Trek sådär och det gillar jag inte riktigt. Har någon ett bra förslag så är det välkommet!

Dags att avsluta för dagen och slänga sig ut i kylan med hundafan. Det är så skönt nu när det är kallt att plocka hundbajs...värmer gott i handen. Ja, såklart använder jag påse!!!!

Ha en skön kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback