Blött, blött, blött

Ur näsan forsar det fortfarande, halsontet är lyckligtvis borta och hostan känns om man säger så. Har fått köpa på mig ett parti Pampers Up & Go för att kunna hålla torrt under hostattackerna. Ute är det inte heller speciellt torrt. Är ju tvungen trots sviktande hälsa att gå ut med min ludna jobbarkompis med jämna mellanrum. På vissa ställen är det som små bassänger och jag funderar starkt på att investera i en simring. Fast å andra sidan flyter jag nog ganska bra ändå...Vid närmare eftertanke är jag ju faktiskt utrustad med två stora pantoner samt en gigantisk naturlig simring.
Fick ett bra tips av min kompis Koolingen såhär i rökslutartider. Tar det väldigt lugnt med kaffet såhär i början men framåt eftermiddagen när man känner sig lite degig är det faktiskt gott med en kopp eller två. Istället för cigg eller kakor äter jag några bitar (eller ganska många) naturgodis till kaffet. Man får i sig lite sött samtidigt som det är lite att tugga på. Funkar bra och jag är fortfarande inte ett skit sugen på att ta en cigarett.
Ikväll ska jag och sambon slänga i oss ett par Alvedon var (han är också jätteförkyld) och gå på lite mingel-afterwork på hotellet. Finns bara en anledning till detta och det är gratismat och gratisdricka. Gratis är bara så bäst! Får göra en djupdykning i målarlådan först och kamoflera det glåmiga fejset och den fnasiga röda näsan. Känner mig sååå fräsch! Minsta lilla ansträngning framkallar hosta, läckage samt avslutas med en svettattack. Men som vi konstaterade i går kväll när vi snörvlade ikapp i soffan - en förkylning är ju ingenting, det går ju över.
Lite måste man ändå få gnälla.
Min ludna jobbarkompis är väldigt påfrestande för tillfället. Vet inte om det har med åldern att göra eller om hon bara är såhär påhittig. Enda gången hon är lugn är när hon serveras torkade grisöron. Då kan jag gå på toan i fred, gå ut i köket och röra mig fritt utan att hon hänger som en fis i röven på mig. Råkade glömma att stänga toalettdörren nyss och se vad konstigt - en flaska Vim hade bara "råkat" välta och spruta ut på hela badrumsmattan. Förmodligen behövde den ändå tvättas...
Men, men dom säger ju att Schäfrar brukar lugna sig framåt 10 års åldern...Denna enorma energin är dock helt underbar när man jobbar med henne. Idag la jag spår och "trodde" jag hade rätt riktning och gör det klassiska misstaget att inte lita på min hund. Men hon gav sig inte och se, hon hade rätt! Inte dåligt med tanke på att hon bara är 5 månader.
Att det är fredag idag känns skönt. Verkar som det är lite ljusare ute och en antydan till att solafan vill tränga igenom. Det är bara att hoppas på lite sol i helgen. Min "fru" Mia kommer hem från Österrike på lördag och jag har längtat som fasen efter henne. Hoppas hon har armar och ben i behåll. Känner på mig att hon också behöver banta så jag tänke vi skulle ta ett ryck tillsammans. Vad skönt det är att alltid ha såna här evighetsprojekt på gång!
Kram på er och en trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback