Det svarta hålet

Varför följs alltid en olycka av en annan? Vad är det som gör att man vet att har man tyckt att livet varit rätt okej ett par dagar så kommer en satans kalldusch och blubb, blubb, blubb så åkte man ner i det svarta hålet igen.
Klart att man själv styr vissa handlingar men ofta är det precis som om lyckan inte får hålla i sig för länge och går en sak åt helvete så kan man ge sig den på att det följs av fler olyckor.
Ingen bra dag med andra ord...

Men sedan vet man ju också att vissa händelser utlöser andra och i det stora hela kan man till slut se en viss röd tråd som blev till något bra i sista änden.

Det viktiga är trots allt att våga stå för sitt beteende och sitt handlande, vara ärlig mot sig själv i första hand och mot den eller de som betyder något för en själv. Att kunna förlåta sig själv och andra är också oerhört viktigt och en förutsättning för att kunna komma vidare i denna djungel som kallas livet.

Pust, tunga tankar en tung dag men även dessa dagar finns ju. (Tydligen....)

Stor kram till oss alla som idag bär namnet Klant-arsel


Kommentarer
Postat av: Ansi

Kan rekommendera Kaj Pollack´s bok : " Att välja glädje" Ha en bra dag i svarta hålet..... Det ljusnar tids nog!Kram min trevliga bords dam!

2007-08-20 @ 16:51:32
Postat av: Maggi

Helena min vän, efter regn kommer solsken
Kram

2007-08-20 @ 21:23:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback